Actualitat Notícies

JA POTS INSCRIURE'T EN EL 'COMPRA I GUANYA 2021'.

La Regidoria de Comerç, Consum i Mercat ha presentat la campanya 'compra i guanya' per a aquest exercici 2021.

En el marc del Pla Reactivem Novelda, la iniciativa repartirà 60.000 € en premis de 50, 30 i 20 €, a canviar en els establiments de comerç minorista i hostaleria que participen.

La campanya tindrà lloc entre el 3 de maig i el 30 de juny de 2021, durant aqueix temps es podran gastar els premis.

En finalitzar la campanya, l'establiment presentarà a l'Ajuntament els tiquets o factures de compra al costat de les targetes amb premi, i se li abonaran les quanties presentades.

Aquesta iniciativa municipal incidirà com a mínim, en un volum de compra de 660.000 € que es quedaran íntegrament a la ciutat, amb el que ajudarà a retindre part de la fugida de despesa comercial que es realitza fora del nostre municipi, i a través de la venda en línia.

Per a participar en el “Compra i guanya”, els comerços i negocis d'hostaleria que ho desitgen poden inscriure's des de ja mateix, presentant la fitxa d'inscripció normalitzada a través del tràmit “instància general” en la Seu Electrònica municipal, o en el Registre General de l'Ajuntament fins al 6 d'abril, com a data límit. La fitxa d'inscripció normalitzada es pot obtindre en l'AFIC, a través del telèfon 965 60 37 25, o del mail afic@novelda.es.

© 2022 - Ajuntament de Novelda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball