Actualitat Notícies

MERCA COLE

MERCA COLE

Arranca el Merca Cole, campanya que tracta de mostrar al públic infantil la necessitat de mantindre una Dieta Mediterrània sana i saludable, i li permet descobrint les bondats i la gran importància que el Mercat de Novelda té per a tota la població.

Seguim pensant que la promoció de l'oferta comercial del municipi, és un dels pilars sobre els que s'assenta l'actividad de la nostra Regidoria, i que els xiquets i xiquetes que enguany fan 4t de Primària, prompte seran consumidors amb una excel·lent formació en nutrició, i sabran distinguir els valors de proximitat i qualitat del nostre Mercat.

Enguany tornaran a participar més de 300 alumnes. L'activitat començarà el proper 7 de març i finalitzarà el 7 de maig.

En ella descobriran aspectes importants sobre els aliments, així com numeroses curiositats a càrrec del monitor que dirigeix l'activitat.

Primerament recorreran els punts de venda de tota la piràmide alimentària, per a continuar amb posterioritat amb un joc en el que els participants interactúen amb els propis comerciants. L'activitat finalitza amb un desdejuni saludable elaborat pels propis alumnes.

Des de la Regidoria volem agraïr la participació de tota la Comunitat educativa de Novelda per la seua participació i aposta pel Merca Cole, i també la generosa labor i implicació en l'activitat dels venedors del Mercat.

© 2021 - Ajuntament de Novelda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball