Actualitat Notícies

22é CONCURS D'APARADORS

La Regidoria de Desenvolupament, a través de l'AFIC, convoca una nova edició d'este concurs que tracta de reconéixer el treball realitzat pels comerciants.
22é CONCURS D'APARADORS

El principal objectiu d'esta campanya, és promocionar al màxim la imatge dels nostres comerços. Així es reconeixerà també el seu esforç i dedicació, que contribueix a crear un entorn apropiat per a realitzar les compres de Nadal en la nostra ciutat.

Com en anys anteriors, les bases d'enguany tornen a incloure 4 categories distintes:

El Premi “originalitat i innovació”, el Premi a la “millor exposició del propi producte", el Premi a la “millor il·luminació i colorit” i el premi especial a l'aparador “més votat al facebook”.

Per a participar en l'apartat del premi especial del facebook, el comerç pot remetre una fotografia de l'aparador al mail afic@novelda.net fins el 12 de desembre. El públic podrà votar els que més li agraden fins les 9 hores del dia 18 de desembre, visitant el perfil de l'ADL en facebook.

Podran inscriu-re's al Concurs per a optar a cualsevol dels tres premis generals, presentant la fitxa de participació en el Registre General de l'Ajuntament o en l'AFIC fins el 12 de desembre.

Per la seua banda, el Jurat encarregat de valorar els aparadors, compatarà amb Tècnics de Comerç de tota la província d'Alacant.

El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 20 de desembre a les 21,30 hores en el Centre Cultural Gómez-Tortosa.

© 2015 - Ajuntament de Novelda - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball