Actualitat Notícies

CONFERÈNCIA DE FERNANDO BOTELLA
ABR 2023

L’Espai acull la conferència “Atrévete & Salta” de Fernando Botella, dijous que ve 4 de maig a les 19 h, una acció formativa organitzada per l'Ajuntament de Novelda, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, i JOVEMPA Vinalopó, amb el patrocini de l'Àrea de Foment i Desenvolupament de la Diputació d'Alacant i el suport econòmic de lmplanlux.

 

Aquesta xarrada motivacional, està inclosa en el cicle de conferències que acull L’Espai. Amb ella es pretén ensenyar actituds i habilitats necessàries per a les persones amb vocació empresarial amb la fi de viure els seus projectes professionals amb valentia, fent com ell mateix diu que les coses passen i que els seus objectius es complisquen.

Fernando Botella és expert en formació i desenvolupament de directius i col·laborador de prestigioses universitats i escoles de negocis, un excel·lent conferenciant, i una persona especialment coneguda al Vinalopó, que ens farà reflexionar sobre infinitat de temes relacionats amb l'àmbit empresarial i motivacional.

Les persones interesades a participar en la jornada poden formalitzar la inscripció a través de l'enllaç (https://bit.ly/3ow6y4k) i poden ampliar la informació en el correu electrònic afic@novelda.es.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Novelda - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme